Cea mai ieftină și mai bună pizza pe care o poți comanda pentru acasă

Dacă sunteți în căutarea unei pizzerii cu livrare rapidă, prețuri avantajose și produse făcute la cuptor cu lemne, atunci Pizzeria Mamma Mia este soluția la dorința voastră.  Varietatea de sortimente de pizza realizate cu ingrediente proaspete și speciale este suficient de mare pentru a vă oferi posibilitatea de a alege ce vă place. În plus, în funcție de preferințe, puteți să adaugați o extracantitate din oricare dintre ingrediantele care pe care le doriți.

Pizza facută la cuptor cu lemne are un gust special, ce va fi apreciat în egală măsură de toți. Fie că alegeți varianta de 28 cm, 32cm sau 40 cm, garantăm ca va fi la fel de savuroasă.

Ceea ce diferențiază această pizzerie de altele sunt prețurile extrem de mici, ofertele avantajoase pentru familie și grupuri, dar și posibilitatea de a comanda alte produse, precum preparate fast food office sau paste, băuturi răcoritoare și desert. Oricare dintre aceste preparate ați comanda ele sunt la fel de delicioase și vă vor fi livrate în cel mai scurt timp.

Pentru a primi produsele acasă, verificați detaliile legate de comanda minimă și livrare. În oricare dintre zonele Crangasi, Giulesti, IDM Basarab, Plevnei, Calea Griviței, Regie v-ați afla, aceasta va ajunge în cel mai scurt timp posibil. Livrările se pot face în orice alte zone, dar pentru a vă garanta calitatea serviciilor și promptitudinea, verificați pe site toate condițiile.

De ce să alegeți pizza de la Pizzeria Mamma Mia?

Pentru că știu cât de important este ca fiecare client să poată regăsi în meniu produsul pe care îl preferă, la cantitatea dorită, toate pizzele de aici pot fi livrate la dimensiunea de 28 cm, 32 cm sau 40 de cm.

Printre sortimentele cele mai apreciate amintim: pizza Paesano, Pesce, Perugia, Carbonara, Bambino și evident, spacialitatea casei, pizza Mamma Mia.

Toate ingredientele folosite sunt proaspete și de cea mai bună calitate, mozzarela, gorgonzola, brie, parmezan, șuncă, salam, prosciuto crudo, bacon, piept de pui, ciuperci, măsline, sos de roșii, roșii, porumb, somon fume sau ton.

Pe lângă pizza pot fi comandate și paste, meniuri office, salate, sosuri, deserturi și băuturi. Penne Al Forno, Penne-le Chef-ului sau Alfredo merită să fie încercate și ele. La fel de savuroasă este și salata Cezar sau cea Grecească. Puteți să adăugați și o focacia cu parmezan sau cu oregano.

Dacă aveți o poftă mai mare, recomandăm cu încredere una dintre ofertele speciale:

  • Pizza Pentru 2, ce include 2 pizza de 28 cm și 2 doze de suc de 0,33;
  • Pizza 3+1 Gratis, cu 3+1 gratis pizza de 28 cm;
  • Pizza  2+1 Gratis, cu 2 +1 gratis pizza de 32cm;
  • Pizza 1+1 Gratis, ce include 1 pizza XXL de 40cm + 1 pizza de 28cm gratis.

Toate aceste oferte și produse pot fi comandate simplu online, în programul de funcționare de luni până sâmbătă de la 10,30 la 22,00.

Pentru a afla mai multe detalii despre produse, cum puteți comanda și zonele de livrare accesați site-ul Mammamiapizzeria.ro!

,,